Sammen kan vi gøre det bedre

Bedre skoler 
Det er afgørende, at vores elever i folkeskolen er gode til de grundlæggende fag. Derfor skal vi have handlingsplaner for blandt andet dansk og matematik, og faglige fællesskaber blandt lærerne.

Gensidig respekt mellem alle parter er utroligt vigtig, det gælder forældre, elever, lærere og ledelse.
Alle må arbejde sammen for en bedre skole, for at styrke fagligheden i skolen og sikre at alle vores unge får en ungdomsuddannelse.

Frit valg
Borgere i Brøndby skal sikres frit valg, gennem hele livet.
Om det er valget mellem privat eller kommunal dagpleje, valget mellem folkeskole eller privatskole eller valget mellem friplejehjem eller kommunale plejehjem. 
Borgerne skal frit kunne vælge.
Hvis vi ikke har et privat alternativ hvordan ved vi så at det kommunale tilbud er det bedste?

Borgerne i centrum
Vi skal ændre tilgangen til borgerne i kommunen.
Kommunen er en servicevirksomhed og det skal man kunne mærke.
Det betyder blandt andet, at borgeren skal have mulighed for at møde kommunen uden på forhånd at reservere tid. Telefontid skal have store tidsintervaller, som gør kommunen tilgængelig for borgerne.
Kommunen skal hjælpe borgerne, når der er brug for hjælp.
Kommunen skal være en medspiller.

Bedre forhold for vores ældre, både på plejehjem og derhjemme
Vores ældre borgere skal have det godt, det skylder vi dem. Det betyder blandt andet at vi skal sørge for gode forhold for vores borgere på plejehjem, og at vi skal sørge for at der er gode seniorboliger til rådighed når ældre borgere synes at deres hus er blevet for stort..

Bedre jobformidling og aktivering 
Den bedste integration kommer ved at være aktiv på arbejdsmarkedet. Derfor er en effektiv jobformidling og aktivering utroligt vigtigt

Vores lokale mærkesager